PLANERADE PARNINGAR

PLANERADE PARNINGAR/VALPAR 2023/24

Parning genomförd mellan nedanstående partner 28/12-23 Leverans beräknat till vecka 17,  April -24


Välkomna att höra av Er vid intresse!

Tiken är Plymspireas Nova

HD A ED UA Ögon Ua/Distishiasis

(Disti är när ögonhår växer åt fel håll och Nova har detta med ett hårstrå som ligger fel som hon aldrig heller haft besvär av, inte heller lämnat ngt i sin tidigare kull och inte heller finns det i övriga släkten)

PRCD max B Pompes A "her"


Tjejen Nova är en tjej som är född här hemma och bodde hemma här i ca 5 mån sedan dess har hon bott hos husse Andreas som foderhund då han förälskade sig i henne.


Hon har haft en kull tidigare och detta blir den andra och sista kullen på tjejen. 


Nova är en cool, lugn tjej då hon oftast är med husse på bilfirman och van träffa många som vill hälsa på tjejen och har även haft några damer som tagit med tjejen på promenader då de velat det :)

Hon har även sista året blivit husvagnstjej, ngt husse kan tycka är både kul och inte då hon "skriker" för att få leka med andra hundar de möter på ;)


Dock full fart i lek och utomhus när hon får tillfälle att leka. Hon funkar med alla våra tikar här hemma bara hon får leka är hon nöjd så en mkt snäll individ och som hon fått heta så är hon avgudad som Nova Star hemma och med katterna funkar hon kanon, just nu har hon fått vara lite mamma till nya kattungen vilket hon gillar :)

Hanen är Samegulds Winter Ice

HD A ED Ua Ögon Ua

PRCD A "her" Pompes A "her"


Killen Ice är en mkt trygg, trevlig och cool individ på 2,5 år som Ni kan se mer av utöver dessa bilder Live på ett BPH om Ni kikar in under fliken ÖVRIGT MH/BPH som han utförde ypperligt!


Jag har träffat killen ett flertal ggr och även hans far har ngn kull född här i kenneln sedan tidigare och dessutom barnbarn nyligen som vi även har en tjej kvar ifrån här hemma lilla Aura (han har även fler kullar som man kan se hälsostatistiken på)så även här liksom efter Hilla finns lite syskon och annan släkt att titta på ang hälsa/mentalitet på hemsidan om Ni kollar runt eller fråga om det är ngt när vi får kontakt vid intresse, vill Ni veta mer eller rent av träffa killen så bor han inte långt ifrån oss så kanske går att ordna vid seriöst intresse!

Det jag fått veta är att killen är lite påhittig och tar sig gärna ut på egna strapatser om möjligheten finns och är den som styr i flocken äver farsan, och mer goo i honom än farsan så vi får se vad som ärvs ner till valparna ;) Ska bli jätte spännande och vi kommer själva vilja spara en tjej efter dessa två individer.  


Skulle du kunna tänka dig en foderhund?

 

              

Vid intresse och mer Info ring eller maila!

 

Finns ni helst inte längre än 6 mil från Svenljunga eller har andra samhörigheter för nära kontakt så det skulle fungera med foderhund hos

Er och ni har intresset för detta "ägarskap" av hund så hör gärna av Er för mer info!

Att ta hand om en

hel/halv fodervärds hund

Vad Innebär det?

Hel foder värd för Tik

Då betalar man ingen köpesumma för hunden utan man betalar genom att lämna ifrån sig hunden för parning och för valpfödsel + de 8 v före leverans av valparna, max 2 kullar.

Överlåtaren svarar för samtliga kostnader i samband med utnyttjande av sina rättigheter enligt ovan. Kostnader för övrig vård betalas av fodervärden.

Äganderätten och övriga rättigheter övergår till fodervärden när ovanstående villkor är uppfyllda, dock senast 5 år efter avtalets undertecknande eller när tiken uppnått 7 års ålder.

Halv fodervärd för Tik

Då betalar man halva summan av köpesumman och äger därmed hunden hela tiden och samma som ovan då det gäller att lämna ifrån sig hunden för parning.

1 Parning/kull ingår i halvfoder upp tills hunden fyller 5 år, parning måste skett innan 5 års dagen..

Hel foder värd för Hane

Då betalar man ingen köpesumma för hunden utan man betalar genom parningar, max 6 parningar.

Överlåtaren svarar för samtliga kostnader i samband med utnyttjande av sina rättigheter enligt ovan. Kostnader för övrig vård betalas av fodervärden.

Äganderätten och övriga rättigheter övergår till fodervärden när ovanstående villkor är uppfyllda, dock senast 5 år efter avtalets undertecknande eller när hanen uppnått 7 års ålder.

Halv fodervärd för Hane

Då betalar man halva köpesumman.

3 Parningar ingår i halvfoder upp tills hunden fyller 5 år.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna CaJo

Följ oss på Plymspireas m anhängare

Obs! Endast till för de som har valp eller intresse av valp från oss efter vi pratats vid /tele!

Fodren vi ger våra hundar i Kenneln

& rekommenderar varmt för vår ras!


Doggy Professional Extra och Färskfodret Priima ST