PLANERADE PARNINGAR

PLANERADE PARNINGAR/VALPAR 2023/24

Valpar födda 8 November

Leveransklara valpar blir då 3 Januari 2024

Se mer under fliken Valpar --->>>

Välkomna att höra av Er vid intresse!

Tiken är Plymspireas Hilla

HD A ED UA Ögon Ua

PRCD A Pompes A "her"


Tjejen Hilla är den tik som bott hemma hela sitt liv sedan valp, uppfödd här och haft 4 kullar under åren, den första som ganska ung då hon lyckades tjuvpara sig redan vid 16 mån ålder och därmed är hon inte heller så gammal, endast 5 år fyllda i aug-23 nu när vi tar hennes femte och sista kull, alla givetvis registrerade och godkända av SKK, men därav finns det ju också avkommor att se då det gäller hälsan och mentalitet.


Hilla själv är lugn och go, lite speciell plats i mitt och vet även många andras hjärtan då hon är kelgo, dock väljer ut lite vilka hon trivs bäst med men mkt snäll, leker med allt och alla som hon träffat i hundväg och trivs bäst hemma på landet, sover gärna bredvid husse i soffan men är även gärna ute och har koll på läget på utsidan huset.

Fick hon ligga och vila i soffan och gosa hela dagarna skulle hon vara mkt nöjd, kanske lite blandat med promenader i skogen då :) men lite som ferdinand är hon allt :) lite busigare givetvis som valp och busar full fart om hon leker med ngn fyrbent men en trevlig mjuk individ. Hennes avkommor har blivit bra både mentalt och fungerat i de familjer de flyttat till.

Hon har varit en ypperlig mor till både sina egna valpar och även till andras om hon fått vara delaktig, skendräktar gärna och är bredd att hjälpa till när och om det behövs.

Vill Ni veta mer så frågar Ni vid kontakt så berättar jag gärna mer om tjejen och avkommor mm :) 

Hanen är Samegulds Winter Ice

HD A ED Ua Ögon Ua

PRCD A "her" Pompes A "her"


Killen Ice är en mkt trygg, trevlig och cool individ på 2,5 år som Ni kan se mer av utöver dessa bilder Live på ett BPH om Ni kikar in under fliken ÖVRIGT MH/BPH som han utförde ypperligt!


Jag har träffat killen ett flertal ggr och även hans far har ngn kull född här i kenneln sedan tidigare och dessutom barnbarn nyligen som vi även har en tjej kvar ifrån här hemma lilla Aura (han har även fler kullar som man kan se hälsostatistiken på)så även här liksom efter Hilla finns lite syskon och annan släkt att titta på ang hälsa/mentalitet på hemsidan om Ni kollar runt eller fråga om det är ngt när vi får kontakt vid intresse, vill Ni veta mer eller rent av träffa killen så bor han inte långt ifrån oss så kanske går att ordna vid seriöst intresse!

Det jag fått veta är att killen är lite påhittig och tar sig gärna ut på egna strapatser om möjligheten finns och är den som styr i flocken äver farsan, och mer goo i honom än farsan så vi får se vad som ärvs ner till valparna ;) Ska bli jätte spännande och vi kommer själva vilja spara en tjej efter dessa två individer.  

Välkomna att höra av Er vid intresse!


Skulle du kunna tänka dig en foderhund?

 

              

Vid intresse och mer Info ring eller maila!

 

Finns ni helst inte längre än 6 mil från Svenljunga eller har andra samhörigheter för nära kontakt så det skulle fungera med foderhund hos

Er och ni har intresset för detta "ägarskap" av hund så hör gärna av Er för mer info!

Att ta hand om en

hel/halv fodervärds hund

Vad Innebär det?

Hel foder värd för Tik

Då betalar man ingen köpesumma för hunden utan man betalar genom att lämna ifrån sig hunden för parning och för valpfödsel + de 8 v före leverans av valparna, max 2 kullar.

Överlåtaren svarar för samtliga kostnader i samband med utnyttjande av sina rättigheter enligt ovan. Kostnader för övrig vård betalas av fodervärden.

Äganderätten och övriga rättigheter övergår till fodervärden när ovanstående villkor är uppfyllda, dock senast 5 år efter avtalets undertecknande eller när tiken uppnått 7 års ålder.

Halv fodervärd för Tik

Då betalar man halva summan av köpesumman och äger därmed hunden hela tiden och samma som ovan då det gäller att lämna ifrån sig hunden för parning.

1 Parning/kull ingår i halvfoder upp tills hunden fyller 5 år, parning måste skett innan 5 års dagen..

Hel foder värd för Hane

Då betalar man ingen köpesumma för hunden utan man betalar genom parningar, max 6 parningar.

Överlåtaren svarar för samtliga kostnader i samband med utnyttjande av sina rättigheter enligt ovan. Kostnader för övrig vård betalas av fodervärden.

Äganderätten och övriga rättigheter övergår till fodervärden när ovanstående villkor är uppfyllda, dock senast 5 år efter avtalets undertecknande eller när hanen uppnått 7 års ålder.

Halv fodervärd för Hane

Då betalar man halva köpesumman.

3 Parningar ingår i halvfoder upp tills hunden fyller 5 år.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna CaJo

Följ oss på Plymspireas m anhängare

Obs! Endast till för de som har valp eller intresse av valp från oss efter vi pratats vid /tele!

Fodren vi ger våra hundar i Kenneln

& rekommenderar varmt för vår ras!


Doggy Professional Extra och Färskfodret Priima ST